Внукът на Тато и Кошлуков за гушите във VIP Brother

Съквартирантите добре ще си "живучкат" следващите месеци
17 мар 2009 09:25,
302


"Нещото, което бих променил, е никога да не беше идвал 10 ноември 1989 г.“

Тази подхвърлена или нарочно изречена фраза, беше напът да взриви къщата на VIP Brother, след като я изрече внукът на бившия Първи – Тодор Славков.

Именно около нея се заформи и първият скандал в риалитито.

Емил Кошлуков отказа да влезе в шоуто под претекст, че изречените от внука на Тато думи са го възмутили до краен предел.

Лидерът на "Новото време" си спретна прекрасен полит PR, след като надълго и нашироко разказа за затворническата си одисея от 1985 до 1989 година, когато заради един виц (американците пътуват с "Кадилак", немците – с "Мерцедес", а руснаците – с танкове – бел.ред.) той е бил вкаран в затвора.

Двамата си стъкмиха и словесна престрелка, след която Кошлуков реши, че все пак ще влезе в шоуто, защото сезонът е благотворителен.

Софи Маринова и любимият й Дачо бяха първите, които прекрачиха прага на VIP Brother.

Още в първите минути от престоя си Софи стана автор на култовата фраза, че съквартирантите добре ще си "живучкат" през следващите два месеца, докато върви шоуто.

17 ще са съквартирантите във VIP Brother 3.

Засега вътре са само 13 – Гала, Део, Ицо Хазарта, Милко Калайджиев, Аня Пенчева с дъщеря си Петя, Ивайла Бакалова и сестра й Божидара, медицинската сестра Кристияна Вълчева.

Тази вечер прага на Къщата се очаква да прекрачат още четирима души.

Това са олимпийската шампионка Мария Гроздева, футболистът от „Локомотив” (София) Саша Антунович, рапърът Устата и Мис България 2009 Антония Петрова.

През следващите осем седмици VIP-овете ще събират пари за благородни социални каузи.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
261
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
не е много сигурно, защото те парцалите сами му се натискаха като знаеха кой е и какви облаги могат да получат от него, недай си пък да заченат
260
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Убиец и изнасилвач!
259
0
 
0
 
! Отговори
ГУНДЬО преди 15 години
Смешни са ми слепците, които си мислят че Кошлуков е това за което се представя, т.е. образът му на някакъв герой, създаден му от същите тия комунистически медии, които никога не са слизали от сцената и са майстори на манипулацията. И аз мисля че разликата между него и внук Тодорчо не е кой знае каква. Може би само тази че първият се е родил с облагите, а на Емката му се наложило бая да излиже за да влезе и той във "висшето общество"
258
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
за така нареченето дясно ще гласуват няколко човека повече от тези, които бяха на Протеста на 14 януари - народът не е толкова ***, колкото ви се иска и няма да гласува за екзекуторите си, които само за 4-5 години унищожиха и дъражавата и структорите й (полиция, съд и др.), разсипаха индустрията, промишлеността - тежка и лека, убиха селското стопанство, сринаха образованието и здравеопазването - няма кой да ви вярва вече сини комсомолци, братя на Кошлуков
257
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Спорът, който водите във форума е напълно излишен и дори глупав!.. Продуцентите на"Вип Брадър" на Нова телевизия направиха много неумел опит да сътворят "сензация" ! Сценката на скандал между псевдо-дисидент и внучето на Тато подхождаше по скоро на някоя група самодейци към селско читалище,отколкото на шоу с такива претенции! Емил Кошлуков е толкова антикомунист и дисидент,колкото са такива: Желю Желев,Петко Симеонов,Константин Тренчев,Блага Димитрова и прочие "артисти",които по поръчка и инструкции на ДС навремето създадоха СДС ! Всъщност такъв конфликт реално не може да има,защото Тодор Славков и Емил Кошлуков са двете страни на един и същ медал ! Не го и изиграха достатъчно убедително,за да могат поне децата,които не са наясно с близкото минало на България,поне те да се хванат ! А това,което видях извън нагласения "скандал" като участници в шоуто е под всякаква критика ! Такова сборище на човешки *** трудно може да се събере на друго място !!! Чудя се само какво прави това момче Ицо Хазарта в такава среда ! Каузата на благотворителността не е и не може да е параван,зад който да се криеш и да оправдаваш присъвствието си в този бълвоч...
256
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
251 Ти откаде ги измисли тези лъжи и глупости, защо ми сравняваш ЕМИЛ КОШЛУКОВ с този ***- БОСИЯ?????????
255
0
 
0
 
! Отговори
sambora преди 15 години
:)
254
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
УБИЕЦ !
253
0
 
0
 
! Отговори
zarka преди 15 години
Айде стига вече сте я слагали тази статия наляво и надясно. На тая фльорца продажна (съжалявам, ама за Босия не мога да говоря в мъжки род) никой не й вярва. Никой не иска да му чете помиите и гнусните клевети, от които си личи , че му плащат . Продажник и бивш агент на ДС ще ми лее умозаключения - айде стига вече!
252
0
 
0
 
! Отговори
stiga ve4e s tazi st преди 15 години
stiga ste peistvali taq statiqneznam za ko6lukov no bosiqt e dokazan agent na dyrjavna sigurnostaman!!!!
251
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кошлуков никога не е бил политически затворник! Той има две присъди по едно дело, които са обединени в една, по голямата, според тогавашното българско законодателство. Основната присъда е за Самонараняване с цел отклонение от военна служба. В делото има приложени и две лични писма на Кошлуков до негови колеги да се любят. Но въпреки тогавашният закон, който не допускаше хомосексуалисти в армията, той не е освободен, а е съден за отклонение от служба, т.е за дезертьорство.За пореден път ще кажа някои неща за Кошлуков. Някои читатели твърде емоционално приемат политическите изявления и циркове на медийните звезди.Кошлуков никога не е бил политически затворник.Той има две присъди по едно дело, които са обединени в една, по голямата, според тогавашното българско законодателство. И двете са по военния закон и не са по глава първа от НК. Основната присъда е за Самонараняване с цел отклонение от военна служба. Чел съм цялото дело и не представлява секрет за всеки от вас да го направи.В делото има приложени и две лични писма на Кошлуков до негови колеги да се любят. Но въпреки тогавашният закон, който не допускаше хомосексуалисти в армията, той не е освободен, а е съден за отклонение от служба, т.е за дезертьорство.Дотук нищо особено и осъдително.Но има един нюанс. Шесто управление се бори той да не влезе в затвора, а Трето-да влезе. Накрая проблемът стига до тогавшният шеф на ДС Григор Шопов и той разпердушинва и едните и другите. Впросът се решава от тогавашният прокурор на въоръжените сили ген. Капитанов, който пледира за затвор.Както и да е, Кошлуков изкара един весел затвор и бе освободен предсрочно през декември 1988 г. По закон трябваше незабавно да се върне в полка си и да си дослужи оставащата му година. С противозаконна заповед на тогавашния министър Добри Джуров той е оставен да кандидатства в СУ Климент Охридски, специалност Английска филология.Баща му е съден от т. нар. Народен съд за нещо, което определено не е виновен. Има доста по-голяма сестра, която е омъжена в чужбина. Не мога да кажа, че натискът на ДС и БКП към семейството му е дребен и случаен. Точно обратното. Но весе пак трябва да гледаме на тези неща като на политическо лице. Той е в политиката и иска да бъде там.Относно Тодор Славков изобщо няма да коментирам присъствието му в медийното пространство. Мисля, че той и фамилията му са достатъчно ясно формулирани в политическото пространство. Те нямат изобщо място в него. Както и партията им.Ако някой иска да живее в 1957 г. нека си избере лудостта или кокаина.Друга машина на времето засега няма.Николай Колев - Босия
250
0
 
0
 
! Отговори
syglasen преди 15 години
podkrepqm te katke:)emil ko6lukov prezident
249
0
 
0
 
! Отговори
Kat Kat преди 15 години
Кошлуков е единственият човек в тази къща, който има акъл в главата, защитава ясно определени ценности и стои за зад тях вече 20 години! Мисля, че всички млади и интелигентни хора трябва да го покрепят. От такива политици имаме нужди, за да се оправят нещата!
248
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Нека благотворителността започне с това да дарят всичките си хонорари! Ако го направят, съм готов да пускам SMS-и :P
247
0
 
0
 
! Отговори
viovioi.blog.bg преди 15 години
този сезон бил благотворителен??? Хахахха...Виповете са искали на Нико Тупарев хонорари и то солидни. Тази сутрин по здр.Б-я М.Цв.разкри че са платени хонорари за около 1.5 мил.лева. Очакваниятра са глупавия българин да гласува и да върне тази"инвестиция" на продужента, че ида остане нещо за благотворителност. Пълна измама и бутафория???
246
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ ДА ИЗМЕТЕМ ЧЕРВЕНИЯ ***, КОИТО РАЗГРАБИ И УНИЩОЖИ БГ, КОРУМПИРАНА ***.
245
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Само неразбрах защо вчера ПРОРОКА САШО ДИКОВ правеше коментар за Кошлуков, ПРОРОКА ДИКОВ е човек на БАТЕТОООООООООООО.
244
0
 
0
 
! Отговори
ULTRAS LEVSKI SOFIA преди 15 години
Защо само по форумите сте много хард, а на живо не знае къде да ви срещне човек за да си поприказва както трябва.Ще ви *** до крак червени ***.к...за бкп два за ц*скап.п. мачкай червните, емо!
243
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
за така нареченето дясно ще гласуват няколко човека повече от тези, които бяха на Протеста на 14 януари - народът не е толкова ***, колкото ви се иска и няма да гласува за екзекуторите си, които само за 4-5 години унищожиха и дъражавата и структорите й (полиция, съд и др.), разсипаха индустрията, промишлеността - тежка и лека, убиха селското стопанство, сринаха образованието и здравеопазването - няма кой да ви вярва вече сини комсомолци, братя на Кошлуков
242
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ето вече се убедих че тука е пълно с червени МАНИПУЛАТОРИ. Номер 239 жив пример за това, БЕСЕН КОМУНИСТ, повече няма да влизам тука че се дрънкат само ГЛУПОСТИ.